Dark Light
Hyggelig på tur i det grønne.
Hyggelig på tur i det grønne.

Onsdag 29. juni samlet 18 Old English Sheepdog seg for en solfylt sommertur i den vakre og grønne Frognerparken.

Turen ble arrangert i forbindelse med at OES oppdretter Maureen Robinson, Woolliwoof kennel i Australia var i Oslo på ferie. 27 personer fra 15 familier dukket opp til treff denne onsdagsettermiddagen klare for tur. Det var veldig hyggelig både å kunne vise frem den vakre parken, Vigelands skulpturer og ikke minst alle de vakre hundene.

Gressplenene i Frognerparken var fulle av folk som koste seg og grillet og vi vakte stor oppmerksomhet der vi toget forbi med hele hundeflokken. Mange fikk litt pelsterapi på veien og våre hunder ble som vanlig fotografert og beundret.

Avslutningsvis var det tid for ettermiddagskaffe med smørgåstårte, kanelsnurrer, skolebrød, fyrstekake, sjokolade, vannmelon og druer. Siden det var den første skikkelige sommerdagen i Oslo, midtsommer og lenge lyst ble det sent på kveld før vi omsider skilte lag etter nok en meget hyggelig og uforglemmelig Solkysten tur.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts