Dark Light
12 Old English Sheepdog ytterst på Kadettangen.

Søndag 12. februar på selveste morsdagen, tok 12 Old English Sheepdog med mor og familie medlemmer på tur.

Perfekte forhold i BI-parken.
Perfekte forhold i BI-parken.

Denne gangen startet Solkysten turen i Sandvika på Kadettangen helt ute ved Kalvøya. 12 glade Old English Sheepdogs, 1 Berner Sennen og 24 tobente turgåere møtte opp i finværet. Mens vi ventet på alle ble det servert hjemmebakte boller. Turen gikk opp gjennom Sandvika og som vanlig vanket det mange hyggelige kommentarer fra forbipasserende, noe det var mange av denne flotte søndagen.

Vi gikk helt opp til BI-parken hvor vi slapp alle hundene løs så de fikk leke. Det var en del snø men hundene synes det var helt perfekte forhold for lange spurtrunder og morsom lek, så det ble en lang lekepause. Etterpå fulgte vi elven tilbake til Kadettangen, men stoppet ved Løkke Bro (den som Claude Monet malte) for nok et gruppebilde.

Etter turen var det pizza på Egon Restaurant hvor vi pratet videre om alle våre hunder. Vi takker for en flott dag og sees snart igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts