Dark Light

I naturskjønne omgivelser ved Larkollen møttes 20 Old English Sheepdog til Solkystens vårtreff søndag 15. april.

Herlig valpelek.
Herlig valpelek.

Vi startet med en koselig tur i furuskog og langs Oslofjordens vakre strender. 22 eiere og 20 Old English Sheepdogs i alle aldre fra 12 uker til 12 år, samt en puli. Det var litt grått og litt vått til å begynne med, men stemningen var som vanlig på topp.

Tilbake på parkeringen ble grillene tent, pølsene og tilbehør funnet frem og kaker, godis og kaffe kom på bordet. Da klarnet også himmelen opp og vi kunne nyte maten og hverandres selskap i strålende sol som riktig varmet. Angelique hadde som vanlig med sin velassorterte butikk, så det ble også anledning for litt shopping.

Siden våre kjære pelshunder er midtpunktene på disse treffene, ble det også denne gangen demonstrert pelsstell. Her er det alltid noe nytt å plukke opp og ting å diskutere, selv for erfarne oes eiere.

Takk til alle for nok en meget hyggelig Solkystentur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts