Dark Light

12 Old English Sheepdog på treff i Frognerparken

Deilig varmt sommervær var det da 12 Old English Sheepdogs møttes til årets første Solkystentreff 26. mai i Frognerparken.

Triks i parken.
Triks i parken.

Treffet samler 13 familier og 12 Old English Sheepdog. Det var denne gangen hele 5 valper i alderen 14 – 15 uker. Eldste OES var en sprek 11 åring.

Vi startet men en rusletur. Det gikk ikke fort i varmen med så mange valper og vi fikk som vanlig mye oppmerksomhet fra forbipasserende. Turen gikk blant Vigelands flotte skulpturer og vårgrønne gamle trær. Plenene var fulle av solhungrige Osloboere og vi gledet i tillegg busslaster med turister.

Etter diverse lekepauser i skyggen under de store trærne og en litt lenger tur for de som hadde voksne hunder, fant vi veien tilbake til start. Her valgte vi å slå oss ned på gresset i skyggen, sammen med våre hunder og det var tid for å finne frem matpakker og drikke. Til dessert var det som vanlig gode kaker. Børstebordet var også med og det ble tid til demonstrasjon av børsting og kloklipp, i tillegg til all den hyggelig praten.

Vi takker for en hyggelig tur og ønsker velmøtt til neste treff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts