Dark Light

16 Old English Sheepdog på treff på Fornebu

Solen skinte fra en skyfri himmel over Storøystranda på Fornebu da 16 Old English Sheepdog møttes til treff søndag 30. mars.

Old English Sheepdog treff for store og små
Old English Sheepdog treff for store og små

Det var en fantastisk varm og deilig søndag og masse mennesker var ute og nøt den flotte dagen. Derfor fikk vi riktig vist frem våre vakre hunder. Vi ble stoppet av masse mennesker som måtte klappe, spørre og beundre hele Solkystengjengen som talte 16 OES og to andre hunder.

Første mål på turen var Storøystranda. Der tok vi det obligatoriske fellesbildet. Så gikk turen videre på kyststien langs vannet og gjennom skogen. Ved en idyllisk liten dam rastet vi. Medbrakt mat og drikke ble fortært og det ble servert de lekreste kaker. Hundene fikk også eksklusiv servering, da Kyra hadde med seg bursdagshundekake for å feire sin fireårsdag sammen med søster Amelie og bror Lovely.

Hundene og deres 22 eiere hadde en fantastisk dag. Det var med to søte valper på treffet og disse fant selvfølgelig hverandre.Fem av hundene var på sitt første Solkystentreff.

Tusen takk til alle for et solstrålende treff. Vi sees snart igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts