Dark Light

Walking woman på tur med Solkysten-gjengen

Søndag 29. juni møtte 7 Old English Sheepdog til Solkystentur blant skulpturene i skogen på Ekeberg i Oslo.

Sheepdog og kultur i Ekebergparken.
Sheepdog og kultur i Ekebergparken.

Det var utrolig mye folk på Ekeberg denne siste søndagen i juni og vi fikk riktig vist frem rasen og våre vakre hunder. Det ble mye kos og klapp på hundene og vi måtte om og om igjen forklare at dette var Old English Sheepdog, engelske gjeterhunder, fantastiske hunder og hundevenner på tur.

De fleste vi møter på disse turene får et ekstra brett smil ved synet av OES gjengen. Mange måtte ta bilde av hundene når de poserte foran den mest populære skulpturen, Walking woman av Sean Henry.

Det blåste surt fra nord, men det var oppholdsvær og solen kikket også frem. Inne bland trær og skulpturer var det lunt og deilig. At det ikke var altfor varmt satte våre pelskledde venner stor pris på.

Tilbake ved parkeringsplassen avsluttet vi som vanlig med medbrakt mat, kaffe og kakebord. Agilitytunnellen ble funnet frem og alle som ville fikk prøve. Vi fikk pratet om vår felles interesse og delte som vanlig erfaringer og historier.

På snarlig gjensyn til ny tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts