Dark Light

Fantastisk utsikt

Søndag 7. desember var 9 Old English Sheepdog samlet til juletur i Frognerparken og Solkystens treff nummer 50.

Gode venner
Gode venner

Været så ikke lovende ut, men som vanlig tittet solen frem da vi møttes på parkeringsplassen og det varslede regnet så vi ikke noe til. Hele tre valper dukket opp og de stortrivdes i hverandres selskap.

Det ble som vanlig fellesbilde ved Monolitten. Solkystengjengen ble foreviget, ikke bare av oss, men mange turister og forbipasserende fikk også med seg begivenheten. Det var mange mennesker i parken, så mange fikk kost, klappet og svar på alle sine spørsmål om våre vakre Old English Sheepdogs.

Etter turen fortsatte vi praten på Dolly Dimples mens vi ventet på at pizzaen ble servert.

Vi gyver løs på de 50 neste treffene. Ny invitasjon følger snart. Velkommen til ennå flere Solkystentreff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts