Dark Light

Bygdøy Old English Sheepdog
Bygdøy Old English Sheepdog

En varm vårsol skinte om kapp med 7 vakre Old English Sheepdog på Solkystens Bygdøytur søndag 28. februar.

Vakre OES på Bygdøy
Vakre OES på Bygdøy.

Vi møttes på parkeringen på Huk og fikk en lang deilig tur langs flotte turstier gjennom skogen og langs en blikkstille Oslofjord. 12 eiere både store og små, koste seg og vi gledet mange forbipasserende. Det var masse folk ute på tur denne vakre søndagen, så vi fikk virkelig vist frem rasen. Mange viste at det var Old English Sheepdog og det er alltid gledelig. Hundene sørget for at det ble delt ut masse gratis pelsterapi.

Etter tur og mange opplevelser rikere fant vi frem mat og drikke innerst på parkeringen. Vi koste oss med mer hyggelig prat og det ble også tid til pelsstell. Noe som alltid er aktuelt for våre hårete venner.

Tusen takk for en hyggelig søndag på Solkysten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts