Dark Light

Søndag 17. april møttes Solkystengjengen på toppen av Spiralen i Drammen med 6 forventningsfulle Old English Sheepdog.

Taima og tilrettelagt. Da vi møttes kl. 11.30 stoppet regnet og solen kom frem og været ble bare bedre og bedre. Vi ble introdusert til Geocaching som er en slags orientering med skjulte poster via en app. Vi fant flere skjulte skatter. Dette viste seg å være en ypperlig aktivitet hvis man vil ha et mål med turer i skog og mark.

Vi fant en benk i skogen hvor vi spiste våres medbrakte matpakke. Så fortsatte vi turen tilbake og nøt den fantastiske utsikten over Drammen og halve kongeriket. Vi møtte som vanlig mange som spurte om rasen og vi fikk bidradd med litt pelsterapi.

Tilbake på parkeringen ble det kaffe og kaker som seg hør og bør. Selvfølgelig ble det også mer Old English Sheepdog prat. Solkysten har bare en gang før vært på tur på Spiraltoppen, men det er så fint her, så det blir nok flere turer og kanskje ikke 5 år til neste gang.

Tusen takk til alle for nok en super Solkysten tur.

1 comment
  1. Takk for en super tur:D Ser fram til neste møte her eller der! hilsen Tor, Fanny og Anne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts