Dark Light

4 på Operaen

Osloturen var i forkant truet av mørke skyer med både regn og torden. Men det ble med bare en liten regnskur, rett før oppmøtetid kl. 11.30 klarnet det opp. Fire Old English Sheepdogs og like mange eiere lot seg ikke skremme av værvarslene søndag 26. juni.

Turen startet med en runde på Operataket med dertil fantastisk utsikt. Så gikk turen videre opp en meget folkerik Karl Johansgate, forbi Stortinget og opp til Slottet. Vi fortsatte ned til Aker brygge hvor vi tok en velfortjent kafépause med hundene under bordet.

På tilbakeveien tok vi turen over vakre Akershus festning. I løpet av turen fikk hundene stor oppmerksomhet og ble mye fotografert. Vi måtte svare på mange kommentarer og spørsmål om rasen og vi traff spesielt en familie fra Canada som savnet sin OES som ikke var med på ferie. De trengte mye pelsterapi.

Vi gikk rundt i Oslos gater i ca 3 1/2 time og en halv time etter at turen var slutt så åpnet himmelen seg og regnet høljet ned. Snakk om ekte Solkystentur.

Takk for ennå en hyggelig Solkysten tur med herlige OES.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts