Dark Light

Barkåker var stedet for feiring av Solkystens treff nr. 60 søndag 11. september 2016. 16 Old English Sheepdogs og 21 eiere møtte opp i hagen til familien Agerup i nydelig sommervær denne høstdagen. Det er slett ikke dårlig, når det i hele Norge er max 125 OES. Som vanlig startet vi med en deilig tur for 2- og 4-bente. Tid til det obligatoriske fellesbilde ble det også på denne runden.

Etterpå dekket vi på ute i solen til en 5-stjerners Solkystenlunsj der alle bidro til et sant festmåltid. Hundene fikk holde seg litt i bakgrunnen en stund, men ellers fikk de masse oppmerksomhet, lek og moro ble det også tid til.

Før kaffe og kaker ble det quiz hvor hundekunnskaper generelt, OES- og Solkysten kunnskaper spesielt ble satt på prøve.

Det er herlig å kunne møtes så mange forskjellige mennesker som alle har denne gode og vakre rasen som sin felles og store interesse. Vi ser frem mot ennå flere Solkystentreff og ønsker alle Solkystenvenner vel møtt.

1 comment
  1. Et herlig møte for oss alle sammen. Leah var så trett at hun sovnet i bilen på vei tilbake til Sørlandet. Takk Ingebjørg og Ina for nok en fin samling med vidunderlige hunder og flotte mennesker 🙂

    Hilsen Hanne, Leah, Goya og Amanda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts