Dark Light

7 Old English Sheepdogs på Høvikodden
7 Old English Sheepdogs på Høvikodden

Året første treff, søndag 5. mars ble en deilig vinterlig tur langs kysten på Høvikodden med 7 vakre Old English Sheepdog.

Vi gikk først ned gjennom Veritasparken med alle våre pelskledde venner. Eldstemann, en diva på 12 1/2 hold sprekt følge med resten av gjengen. Som vanlig når det er Solkystentreff var værgudene med oss. Det var spådd snøkaos, men det var flott vinterføre og selv solen fikk lyst til å skinne på oss. På lang, lang rekke gikk vi langs vannet og imponerte mange forbipasserender. Så det ble riktig god PR for våre Labbetusser som det dessverre ikke er så mange av i Norge lenger.

Utenfor Henie Onstad Senteret beundret vi noen av skulpturene mens hundepraten gikk lystig.

Tilbake på parkeringen fant vi som vanlig frem kaffe, te og deilige hjemmebakte kaker. Vi hygget oss sammen inntil det var på tide å sette seg i bilen og få med seg resten av VM-femmilen på veien hjem. Takk for nok en hyggelig hundedag.

Velmøtt til neste Solkystentreff!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts