Dark Light

Hundetreff i Frognerparken
Hundetreff i Frognerparken

Søndag 18. mars møttes 10 vakre Old English Sheepdog til treff i Frognerparken. Vi startet med turen da alle var kommet.

Første stopp var ved Livshjulet hvor både vi og mange turister fikk tatt fellesbilde av hele den herlige gjengen. Endelig traff Milla, Milla og Milla hverandre og det ble selvfølgelig eget fellesbilde for dem.

Det var en solfylt dag med hvit snø og blå himmel og parken var full av folk, så våre hunder fikk masse oppmerksomhet og det ble veldig god PR for vår flotte rase. Yngstemann Junior på 5 måneder koste seg masse med de store tantene.

Tilbake på parkeringplassen bød Ingebjørg på den berømte fyrstekaken som har fulgt med oss i hele 67 treff. Det ble også tid for ringtrening med øvelser, tips og råd for de som hadde lyst til å bli med.

Vi gleder oss til flere hårete treff i 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts