Dark Light

Solkysten Old English Sheepdog treff på Hvaler.

Solkysten  avholdt sommertreff på vakre Hvaler søndag 10. juni med 9 Old English Sheepdogs.

Både 2-bente og 4-bente koste seg med en fantastisk dag på Hvaler. Vi startet med å gå en tur langs kyststien. Sommerværet var upåklagelig.

På turen fikk vi se en flott hytte som var laget av søppel og plastavfall funnet i skjærgården. Plast i havet er et økende miljøproblem. Søppelhytta vi fikk se er en del av prosjektet Ocean Hope som er bygd av kunstner Solveig Egeland. Vår oppfordring er – ikke kast i naturen. Alle kan istedenfor hjelpe til med å samle plast og annet skrot og kanskje lage noe fint.

Etter turen fikk vi være med hjem på hytta til Amy og Milla. Camp Solkysten etablerte seg på den flotte terassen. Grillen ble funnet frem og mye godt ble grillet. Etter grillingen ble fyrstekake, brownies og fargerike makroner funnet frem til glede. Vi hygget oss i mange timer.

Solkysten takker for et hyggelig treff og vi sees igjen til høsten.

Related Posts