Dark Light

Old English Sheepdog treff i Borreparken
Old English Sheepdog treff i Borreparken

Det var fortsatt deilig sommervær søndag 26. august, da 12 Old English Sheepdog møttes til Solkystentreff i Borreparken.

Vi gikk en deilig tur. Først rundt den flotte Gildehallen, som er en rekonstruksjon av en av vikingtidens store festsaler. Så gikk turen ned langs Borrestranda som lå badet i sol, med stille vann og flott utsikt til Bastøya.

Videre gikk vi inn i selve nasjonalparken, med sine mange gravhauger og steinrøyser fra 600 – 900 tallet. På turen ble våre mange vakre hunder selvfølgelig beundret av alle vi møtte. Det ble riktig god PR for rasen.

Det var tre valper som var med på sitt første treff, men turen gikk i bedagelig tempo så alle kunne følge med.

Etter turen var gjengen rimelig sultne så vi fortsatte til Barkåker hvor det ble dekket til alle 20 eiere i hagen til familien Agerup. En regnbyge prøvde å trenge seg på, men den ble ignorert av denne positive gjengen.

Vi koste oss lenge med Solkystens fantastiske 5-stjerners lunsj, der alle bidrar. Det ble pratet, lekt og klappet. Hundene fikk springe løse og kose seg. Treffet ble som vanlig avsluttet med et lekkert kakebord.

Hjertelig takk til alle fremmøtte og velmøtt til neste Solkystentreff!

Related Posts