Dark Light

Hundetreff på Ekeberg

Søndag 14. juni var det endelig klart for et nytt Solkystentreff og denne gangen møtte ikke mindre enn 17 Old English Sheepdogs med eiere opp.

Gamle og nye entusiaster møttes for en herlig tur med våre deilige hunder rundt blant trær og skulpturer på Ekeberg. Vi utforsket også nye installasjoner som

Både vi og andre som var ute i finværet beundret den lange rekken av våre pelskledde venner. En Old English Sheepdog er ikke et vanlig syn lenger, selv ikke i hovedstaden. Det finnes nå ca. 115 eksemplarer av rasen i Norge, så det å samle 17 stykker på en søndag formiddag er slett ikke dårlig.

Det ble en hyggelig tur med mye prat og god stemning i solskinnet. Etter turen ble grillen tent i skyggen fra de store trærne. Campingstolene ble funnet frem og det var tid for litt mat til store og små. Litt hundetrening ble det også tid til.

Håper vi sees snart på Solkystentreff igjen.

Related Posts