Dark Light

Har du kjøpt en Old English Sheepdog i utlandet? Da er den nok fortsatt «utenlandsk statborger» og du bør få den omregistrert i Norsk Kennel Klub slik at den blir Norsk registrert/«Norsk statsborger».

Når hunden er registrert i Norge i Norsk Kennel Klub, NKK kan den delta på offentlige aktiviteter, som utstillinger, brukes i avl, HD-/AD-røntges, eller få registrert andre helseresultater. Samme hvor du har kjøpt din hund vil din oppdretter være svært interessert i å få slike registrerte helseresultater om hunden din.

La valpen din bli «norsk statsborger».

Du sender papirer du har fått fra din oppdretter pr. post til NKK, Postboks 52 Holmlia, 1201 Oslo. Du sender inn det originale registreringsbeviset, eventuelt et Export pedigree slik noen land utsteder og dokumentasjon på ditt eierskap. Forskjellige land har litt forskjellige måter å registrere dette på. Det kan enten stå på registreringsbeviset, i et eierbevis eller bare i kjøpeavtalen. Legg ved kopi av dette.

Omregistrering tar vanligvis inntil fire uker. For å oppnå medlemspris på omregistreringen må man være medlem i en NKK medlemsklubb/-forbund, eller samarbeidende klubb, før omregistreringspapirer sendes Norsk Kennel Klub. Velg Norsk Old English Sheepdog Klubb.

Nyttige linker:
Omregistrering fra utlandet
Bli medlem av NKK

Related Posts