Dark Light
Labbetuss treff på Bygdøy

Søndag 6. september var en varm og solfylt sensommerdag. Akkurat passe for nok en koselig Solkysten tur på Bygdøy.

7 Old English Sheepdogs og to wannabes stilte til start på høstens første Solkystentreff. Denne gangen hadde vi med to bedårende valpe søsken. De fant raskt tonen seg imellom og nøt tydeligvis gjensynet. Gjensynsglede blant 2- og firbent var det også da Fanny på 13 år møtte sine oppdrettere. Vi gikk en koselig tur innover i skogen og rundt og ned på stranden i Paradisbukten, som fremstod som det rene paradiset denne vakre septemberdagen. Som vanlig møtte vi mange forbipasserende som beundret vår flotte fluffy hundeflokk.

Tilbake på parkeringen fant vi frem stoler og mat og slo oss ned på gressplenen i nærheten. Her koste vi oss med medbrakt mat kaffe og kakebord. Ina hadde med en lang tunnel som ble flittig brukt av både store og små. Noen viste gamle kunster og noen lærte nye.

Takk til alle for nok et koselig treff langs Solkysten

Related Posts