Dark Light

Labbetuss på Norsk Folkemuseum

En vakker høstdag, søndag 11. oktober 2020 inviterte arrangerte Solkysten Old English Sheepdog sitt treff nummer 80 i rekken av fantastisk hyggelige og meget sosiale treff.

Solkysten har bidradd til å vise frem rasen siden februar 2007. Denne gangen var treffet for andre gang lagt til Norsk Folkemuseum. Det møtte hele 12 Old English Sheepdogs og alle deres like koselige eiere. Vi fikk vist frem hundene våre og samtidig beundret en masse fantastiske gamle bygninger.

Det var et treff hvor flere generasjoner fikk kost seg sammen. Vi hadde med to søte valper, men også en sprek 13 åring. Så var det 4 barn fra 1 ½ år, mye kjekk ungdom, voksne oes eiere og både bestemødre og en bestefar. Etter å ha vandret rundt en stund stoppet vi på festplassen hvor vi spiste medbrakt mat. Etterpå ble det felles aktivitet, både litt innkallings og lydighetstrening for store og små. Takk til alle som stilte opp og gjorde dagen så strålende.

Vi gleder oss til neste treff og ønsker vel møtt.

Related Posts