Dark Light

På tur med turkamerater.

Gode hundevenner.

Konkurranse instinktene vekkes.

På slike hundetreff er turer med hundene en viktig del arrangementet og det første alle tenker på ved ankomst fredag. Etterpå tente Turkameratene opp grillen, folk samlet seg, maten kom på bordet og så ble det hundeprat.

Lørdag var det tid for langtur opp på fjellet. Lave skyer gjorde at utsikten var borte, men vi hadde jo mange vakre Old English Sheepdog å se på. De fikk løpe løse og alle koste seg veldig i den store flokken.

Etter turen fikk slitne hunder hvile, mens Turkameratene arrangerte Olympiske Leker. Store og små fikk vist deres ferdigheter og konkurranse instinkt. Det ble en veldig trivelig ettermiddag avsluttet med det tradisjonsrike, gedigne kakebordet.

Etter nok en hundelufting var det tid for fest og middag bestående av årets møre reinsdyrsteik med tilbehør. Nå kom regnet for alvor, men hva gjør det når man kan hygge seg sammen med Sheepdog venner inne.

Søndag var det fellesbilde, opprydding og tur for de som hadde tid. Takk for en super fjellhelg, vi gleder oss allerede til neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts