Dark Light

Turgruppe Solkysten

Solkysten Old English Sheepdog har arrangert turer og treff siden 2007. Vårt mål er å arrangere turer og treff med Old English Sheepdog på Østlandet. Solkysten er en turgruppe under Norsk Old English Sheepdog Klubb.

På Solkystens koselige treff er både valper, unghunder, voksne og veteraner hjertelig velkomne. Venter du på valp eller vurderer du å kjøpe deg en Old English Sheepdog er dette også treff du bør oppsøke. Her er det gode råd å hente fra erfarne OES eiere og oppdrettere.

På treffene går vi på tur som er vår spesialitet, eller vi tar en hel dag et sted og da dekker vi til Solkysten lunsj der alle bidrar. Det blir selvfølgelig servert gode kaker på alle treff og her er fyrstekaken spesielt kjent.

Målet vårt er at aktiviteten med Old English Sheepdog skal øke og at flere får sett vår herlige rase. For de som har lyst til å prøve agility, har vi noen ganger med en tunnel. Det er alltid hjelp å få til børsting eller annet stell som f.eks. ører, tenner og klør. Det er bare å spørre.

Solkysten Old English Sheepdog holder turer og treff rundt Oslofjorden. Vårt første treff ble avholdt på Jeløya 18. februar 2007. Rekorden for oppmøte av Old English Sheepdog er 25 og de kom da sammen med sine 32 eiere. Ellers er det rundt 10 glade OES som møter opp til hvert av disse treffene. Her er en oversikt over alle turer og treff…

Bli med du også, det spiller ingen rolle hvor du bor. Det planlegges alltid ett nytt treff. Hundetreffene blir annonsert på forsiden av oes.no eller be om å stå på maillisten. Her er det mye «Ut på tur, aldri sur».